Velký erotický horoskop. Tady je pět znamení, které to v ložnici umí pořádně roztočit!

3849
Sdílejte
Každému vyhovuje v posteli něco jiného – ok, to bereme. Věděli jste však, že některé znamení mají na milostné hrátky jakýsi přirozený talent?

Býk

Lidé, kteří se narodili v tomto znamení, jsou považováni za největší milovníky. Zažijete při nich to, co jenom málokomu se podaří. Býci jsou totiž mimořádně chápaví a už při jemném označeních vám dokáží jakoby číst z mysli a tím pádem splnit vám i ty nejtajnější přání. Nemusíte se bát, že by se při sexu dívali na své potřeby, právě naopak – častokrát jich totiž rajcuje právě touha uspokojit svého partnera víc, než cokoliv jiného. Nemluvě o tom, že i když se tato znamení zdají příliš chladné a tvrdohlavé, v posteli poznáte jejich stránku, o které jste netušili – jemného, citlivého a vášnivého milence. Takové překvapení vždy potěší!

Rak

Už odjakživa je Rakem připisována citlivost. Ta je pro ně nezbytná i na začátku, nejlépe v podobě předehry. Pokud si partnera narozeného v tomto znamení získáte a ukážete mu, že pro vás hodně znamená, máte se na co těšit. Toto znamení je schopné udělat to, co vám uvidí na očích a můžete si být jisti, že sex s Rakem nebude nikdy žádným stereotypem. Jinak věděli jste, že právě toto, na první pohled citlivé a něžné znamení, se dá přemluvit téměř na cokoli? Nuže, pokud toto není jeho výhoda, tak už nevíme co!

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články