VELKÝ horoskop na srpen : Komu hrozí ve vztahu krach, koho čeká finanční výhra….

5708
Sdílejte

Štír
Osmý měsíc letošního roku přináší do života Štírů nedorozumění v lásce. Chybí vám trpělivost a dost možná začnete uvažovat o rozchodu. Určitě se nebojte kroku do neznáma, podle Afrodity na vás to pravé štěstí v lásce teprve čeká. Na pracovišti se pokuste o větší nadhled. Máte skvělé nápady, díky kterým by se vaše kariéra mohla na podzim dostat do netušených výšin. Od 22. srpna se učte více relaxovat.

Střelec
Optimistické znamení Střelce se ve druhé polovině prázdnin snaží udržet úsměv na tváři své i svého okolí. V milostném životě navazujete nové kontakty. Dost možná se mezi nimi objeví i človíček, se kterým se znáte, ale delší dobu jste se neviděli. Že by se obnovila dětská láska? Venuše slibuje velkou letní vášeň! Na pracovišti pozor na chybné kroky. Hlavně kolem 17. 8. děláte kvůli nervozitě přešlapy.

Pokračování na další straně

Kozoroh
Milí Kozorohové, v srpnu se vám nedá upřít cílevědomost. Jakmile si vezmete něco do hlavy, nepolevíte, dokud to nedostanete. Zejména v milostném životě vám vesmír přeje štěstí. Platonicky zamilovaní by mohli konečně získat pozornost vytouženého protějšku! Opatrnost je vyžadována v komunikaci. Ani si neuvědomíte čím, ale můžete se protistrany dotknout. Na pracovišti se nabízí možnost kariérního růstu.

Vodnář
Zadaní zrozenci Vodnáře řeší vztahové neshody. Jste vztahovační a pociťujete podráždění z partnerovy strany. Nejsložitější chvíle nastávají kolem 14. srpna. Tentokrát nechcete ustupovat ani o kousek. Vaše neprůstřelné argumenty nakonec dostanou miláčka na tenký led. I v zaměstnání používáte své ostré lokty. Snažíte se získat lepší pracovní podmínky i tučnější výplatu. Tady se ale plány komplikují.

Ryby   

Něžné srdce Ryb touží po důkazech lásky, ale klima ve vztahu je spíše vlažné. Čím více budete na svého miláčka tlačit, tím dříve se žádného vyznání nedočkáte. Zadání by měli za každou cenu zůstat nad věcí. Urychlené soudy by jim žádné štěstí nepřinesly. Ani v zaměstnání nebude srpen procházkou růžovým sadem. V pracovních povinnostech vládne chaos a splnit požadavky nadřízených pro vás nebude snadné. 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články