VELKÝ horoskop na srpen : Komu hrozí ve vztahu krach, koho čeká finanční výhra….

5698
Sdílejte

Která znamení zvěrokruhu budou úspěšná v lásce a kdo si finančně polepší ve druhém prázdninovém měsíci? Podívejte se na to hned!

Kdo musí dávat pozor na zranění nebo ztrátu osobního majetku? Podívejte se, co můžete očekávat a čeho se vyvarovat ve svém srpnovém horoskopu!

BERAN 

Ve druhé polovině prázdnin se dostáváte pod drobnohled opačného pohlaví. Venuše slibuje romantiku i typické letní vášnivé dobrodružství. O výjimečné okamžiky vášně nebudou ochuzeny ani dlouholeté páry. V pracovní sféře si zvyknete na chválu i odměny. Přicházíte s vynikajícími nápady, které budou pro vašeho zaměstnavatele přínosné. V posledních srpnových dnech se zaměřte na vztahy v kolektivu.

Býk   

Přestože je období dovolených v plném proudu, Merkur v blahodárném trigonu s Uranem vytváří ideální podmínky pro práci. Stojíte před vynikající nabídkou a užíváte si ohromného proudu motivace. Především kolem 10. srpna zažíváte jeden úspěch za druhým. Přesto byste měli být opatrnější ve finanční sféře. V tomto měsíci se vám bude hodit rezerva. Ani láska neodpovídá vašim představám. Neztrácejte naději!   

Blíženci   

Vznikají nové sociální vazby s lidmi, se kterými máte mnoho společného. Díky Venuši se vztahy odvíjejí v pozitivní rovině a případné neshody nebudou mít dlouhé trvání. Kolem 17. srpna může docházet k nesrovnalostem, ale díky sebereflexi je brzy uvedete do pořádku. V pracovní rovině si dejte pozor na chyby. Jednáte bez rozmyslu, proto přešlapů přibývá. Zároveň od 23. srpna bojujete s únavou.  

Pokračování na další straně

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články