Italský jablečný koláč, se kterým máte úspěch zaručen!

3190
Sdílejte

Bez námahy, lahodný dezert, který zvládne i úplný začátečník.

Ingredience

  • 100 g měkkého másla,
  • 250 g mouky,
  • 2 lžičky prášku do pečiva,
  • špetka soli,
  • 150 g cukru,
  • 2 vejce,
  • nastrouhaná kůra z 1 citronu,
  • 1 lžička vanilkového extraktu,
  • 75 ml tej,
  • 4 db. alma,
  • 1 lžíce hnědého cukru,
  • 1/2 lžičky skořice

Recept pokračuje na další straně

Postup

1. Troubu předehřejeme na 180 C.

2. Smícháme mouku, prášek do pečiva, sůl, měkké máslo, cukr, vejce, nastrouhanou citronovou kůru, vanilkový extrakt (nebo vanilkový cukr). Postupně přiléváme mléko a mícháme do hladka.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články