Italský jablečný koláč, se kterým máte úspěch zaručen!

3237
Sdílejte

5. Hnědý cukr smícháme se skořicí a posypeme navrch.

6. Pečte 40-45 minut, dokud nevykyne a nezíská pěknou zlatou barvu.

Je lahodný teplý i studený.

Koláč se obvykle jí vlažný, pokud je horký, může se jíst i s kopečkem vanilkové zmrzliny.

Kam dál?

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články