Na Velikonoce jim upekla takové perníky, že je chtěli znova. Zadělala na těsto a za 20 minut už zdobila celá rodina!

2014
Sdílejte

Velikonoce sice již byly, ale to vůbec nevadí. Takový dobrý perníček chutná celý rok. Upečte si perník podle starého osvědčeného receptu. Voňavé, měkké a lahodné perníčky se vám doslova rozplynou na jazyku. Tyto perníky nemusíte nechávat odpočívat, aby změkly. Pochutnáte si na nich hned po upečení. Spolu s dětmi si je nazdobte podle své fantazie. Dejte do toho a užijte si spoustu zábavy a radosti.

Ingredience

Na těsto

  • 500 g hladké mouky
  • 1 kávová lžička kypřícího prášku do perníku
  • 1 lžička jedlé sody
  • 150 g moučkového cukru
  • 100 g medu
  • 50 g másla
  • 1 vejce
  • 1 žloutek
  • mletá skořice a mletý hřebíček

Na polevu

  • 1 bílek
  • 150 g jemného moučkového cukru
  • 2 polévkové lžíce citronové šťávy

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články