Velký horoskop na ČERVEN: Kdo si vydělá peníze navíc a koho čeká překvapení v lásce?

1788
Sdílejte

Milé Panny, v šestém měsíci roku se radujete z přízně prosperujícího Jupitera. Přináší skvělé příležitosti v lásce i pracovní sféře. Do 10. června mu pomáhá Merkur, díky kterému dokončíte důležité úkoly. V další dekádě si raději nepřibírejte další úkoly. Hrozí, že byste nestačili splnit zasmluvené termíny. Kolem 16. června se vyhněte podávání nejrůznějších žádostí, včetně těch pracovních.   

Váhy   

Ve vzduchu jsou pomalu cítit prázdniny a zrozenci Vah mohou konečně roztáhnout křídla a vyrazit za štěstím. Prožíváte nádherné období v lásce, kdy chcete vykřičet své city do celého světa. Přeje vám také komunikativní Merkur, který ve druhé a třetí dekádě otevírá zajímavé pracovní možnosti. Vykoledujete si pochvalu, ale také tučné finanční ohodnocení. Můžete se také zdokonalit ve své profesi.  

​ Štír   

Zrozenci Štíra se v červnu setkávají s proměnlivými emocemi. Se svými nápadníky nejste spokojeni, jistou rozladěnost projevujete iv dlouholetém vztahu. Zejména kolem 21. června budete podráždění. Snažte se vyhnout konfliktům, jinak si je budete vyčítat. V pracovní sféře se hodí trpělivost. Do 10. června vás práce unavuje a nejste motivováni. Následně začnete brát své povinnosti více zodpovědně.   

Střelec   

Vývoj nadcházejících týdnů má pod patronátem kněžka lásky. Díky ní se můžete těšit na ty nejkrásnější pocity a vše co k romantice patří. Pro opačné pohlaví budete nesmírně přitažliví, singles si tedy mají z čeho vybírat. Ani pracovní oblast nestojí pozadu. Před prázdninami dokončujete resty a chcete nadělat úkoly dopředu. Kolem 11. června však pozor na případné komplikace. Termíny se prodlužují.   

Kozoroh   

Jupiter v pozitivní vazbě na vaše znamení chystá prosperující měsíc, kdy máte šanci udělat díru do světa! Zejména kolem 14. máte skvělé nápady, někdo vám také může dát vynikající radu. Těšit se můžete na lukrativní pracovní nabídku i vyšší plat. Ani milostný život nestojí pozadu. Nezadaní Kozorohové potkají člověka, který jim do života vrátí optimismus. Zadaní ve společnosti najdou inspirativní přátele.   

Vodnář   

Velkým tématem nadcházejících týdnů je láska. Drahá polovička je ve zvláštním rozpoložení a vy přemýšlíte, zda ve vztahu setrvat. Náročná bude první dekáda, poté se situace uklidní. V zaměstnání se pod vámi otřese židle. Bude třeba předělat hotovou práci, nebo vyřešit složitý problém. Od 11. se ale pracovní výsledky zlepšují. Nevzdáváte se a vesmír snahu ocení. Dokonce si můžete finančně přilepšit.   

Ryby   

Změna v myšlení přichází v kariérní oblasti. Rázem máte chuť ukázat svůj talent a vydáváte ze sebe maximum. Cítíte se motivovaně a všechny povinnosti plníte zodpovědně. Od 10. června si však dejte pozor na dodržování termínů. Můžete mít problémy se systematickým plněním úkolů, snadno něco přehlédnete. Naštěstí se můžete spolehnout na pomoc kolegů. Více šetřete své síly, zdraví má být na prvním místě. 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články