Velký horoskop na ČERVEN: Kdo si vydělá peníze navíc a koho čeká překvapení v lásce?

1789
Sdílejte

Těšte se na vzrušující měsíc plný příjemných okamžiků. Nezadaným slibuje kněžka lásky vášnivou známost, se kterou bude radost trávit společný čas. Ideální dny na seznámení nastávají kolem 21. června. Umíte vystupovat, proto na rande i pracovním pohovoru uděláte skvělý dojem. V profesní sféře si nenechte ujít zajímavou nabídku. Dovolenou za pár dní posuňte, protože se můžete kariérně vyšvihnout. 

 

Býk   

Červen představuje pro Býky náročné období, které prověří vaše schopnosti. Venuše z negativního postavení s Uranem komplikuje milostné vztahy. Jste zklamáni z nové známosti, uprostřed měsíce se zamotávají situace i v dlouholetém partnerství. Jisté uzemnění představují přátelé, díky kterým se psychicky stabilizujete. Na pracovišti tahejte s kolegy za jeden provaz, jinak přijdete o lukrativní nabídky.   

Blíženci   

Nadcházející měsíc je plný společenského ruchu. Blíženci jsou komunikativní a vládnou zdravým sebevědomím. To se hodí především nezadaným, kteří mají šanci pozvat někoho na rande. V pracovní sféře se snažte udržet systém. Důležité termíny si zapisujte do diáře, okamžitě zakládejte důležité dokumenty, nebo si vytvořte jejich elektronickou kopii. Případné pracovní přešlapy dokážete rychle napravit. 

Rak   

Necháváte se unášet osudem as otevřenou náručí přijímáte vše, co vám vesmír nachystá. Svobodní Raci se obklopují přáteli, ale nebrání se ani nápadníkům, kteří je zvou na rande. Zejména v polovině června máte možnost pustit si do života někoho nového. V zaměstnání děláte malé, ale jisté krůčky dopředu. Do 10. máte chuť rozšířit své obzory. Láká vás další studium a podnikáte i pracovní cesty.   

Lev   

Červen je hodně o citech. Mars s Venuší vnášejí do života Lvův žárlivost a dramatické chvíle. Komplikace to přinese do čerstvých známostí, kde kvůli přehnaným emocím může dojít k rozchodu. Ani pracovní sféra není bez chybičky. Je třeba pohnout se z místa a pracovat na sobě. Kvůli planetě válek může docházet k třenicím, těžko se také soustředíte. S penězi zacházejte opatrně, nedoporučují se půjčky.  

Panna 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články