6 věcí, před kterými vás nedokáže ochránit ani váš anděl strážný. Dávejte si velký pozor, na to…

2147
Sdílejte

Andělé jsou bytosti velké moci, které existují ve všech náboženských učeních a v různých formách. Existují v jiné dimenzi, mimo fyzického stavu, ve kterém existují lidé. Andělé jsou jakýmsi nástrojem Stvořitele a mohou působit jako vyslanci mezi lidmi a Bohem.

Přesný počet andělů je však podle teologů neznámý, jsou jejich „stovky milionů“. Tyto názory jsou založeny na vizi apoštola Jana, která je popsána ve Zjevení 5:11.

Andělé mají jména, přestože je neznáme. Mohou komunikovat mezi sebou is lidmi různými způsoby. Mohou samostatně myslet a mít svobodu volby mezi dobrem a zlem. Existuje několik kategorií andělů s různou mocí a autoritou – archandělé, serafiny, cherubové a další.

Andělé nás obklopují po celý náš život a jsou připraveni pomoci, když je o to požádáme. Někdy se může zdát, že je žádáme, ale oni nám nepomáhají. Pravda je taková, že andělé nás vždy slyší, ale mohou nám pomoci teprve tehdy, když jim k tomu dáme povolení.

Pokračování na další straně

Zasahují pouze v případě přímé fyzické újmy nebo extrémní nutnosti, ve všech ostatních případech – jen pokud je o to požádáme. Z tohoto důvodu je třeba nejen říci andělům o našich problémech, nadějích a touhách, ale také být přesvědčen o tom, že se obracíme konkrétně na jejich pomoc či vodítko.

I andělé mají své limity. Pokud se vám zdá, že andělé neposlouchají vaše modlitby, možná je žádáte o něco, co s nimi vůbec nesouvisí. Toto je 6 věcí, které andělé nemohou udělat.

  1. Andělé nemohou měnit univerzální zákony

Například, andělé nemohou změnit zákon karmy. V některých tradicích se tento zákon nazývá zákonem příčiny a následku, zda zákonem kladů a záporů. Jedná se o jakousi rovnováhu duše. Pokud člověk nemá oprávnění k získání uzdravení nebo daru, protože má „karmický dluh“, resp. nedostatek pozitivní karmy, andělé nemohou odmítnout zákon karmy a dát mu požadované uzdravení.

Osoba musí mít karmické právo na léčení. To, co andělé mohou udělat, aby člověku pomohli, je posílat formy milosrdenství a soucitu nejen jemu, ale také těm, kteří s ním přicházejí do kontaktu. Tím pomohou člověku s menším odporem rychleji „splatit“ jeho karmický dluh.

Pokračování na další straně

Andělé mohou také poskytnout člověku příležitosti, které mu umožní vykonávat věci k tomu, aby si vytvářel pozitivní karmu, ta se následně uloží do tzv. „karmické banky“. I když nám andělé nemohou pomoci změnit univerzální zákony, mohou nám pomoci zvládnout tyto situace takovým způsobem, který je pro nás a naši situaci nejvhodnější.

  1. Andělé nedokážou měnit Boží plán

Bůh má pro každého z nás plán a všechny tyto plány jsou tkané do božského plánu určeného pro celý vesmír. S našimi omezenými lidskými schopnostmi nejsme schopni pochopit všem detailům Božího plánu. A přestože si andělé jsou si vědomi jeho záměru a dokážou ho pochopit, nemohou ho změnit.

Kam dál?

Ve Finsku byla zavedena pozoruhodná praxe: zaměstnanci mohou během pracovní doby oficiálně spát a tato doba je plně hrazena zaměstnavatelem

Nepochopitelný čin na sídlišti Portyč v Písku : Neznámý pachatel tam zastřelil fenku českého horského psa, která pobíhala po oplocené zahradě

Polský ministr obrany prohlásil, že by Varšava mohla Kyjevu pomoci s navracením ukrajinských občanů v branném věku. Mezi tamními Ukrajinci to vře

Neobvyklé chování ženy z Ostravska : Pod různými pseudonymy žádá lidi o darování zvířat, zejména psů, aby je následně dala do útulku

Náhlou vlnu nakažených norovirem hlásí z německého Stuttgartu. Na festivalu se nakazilo 700 lidí. Úřady hledají příčinu

Další články