6 věcí, před kterými vás nedokáže ochránit ani váš anděl strážný. Dávejte si velký pozor, na to…

2171
Sdílejte

Pokud budeme žádat něco konkrétního, co by vyžadovalo změnu tohoto plánu, andělé nebudou schopni tento požadavek splnit.

Pokračování na další straně

Například, pokud prosba sestávala z toho, aby se člověk přestěhovat do Indie, ale Boží plán je, aby svůj život přežil ve Spojených státech, andělé to nemohou změnit. To, co mohou udělat, je pomoci mu realizovat svůj životní cíl a pochopit důležitost tohoto úkolu v Božím plánu.

Existují i ​​jiné způsoby, kterými mohou andělé pomoci při plnění přání. Vždy to však budou dělat tak, aby se tím daný plán nezměnil. Možná obdržíme odpověď na modlitbu, ale ne tak, jak jsme očekávali, proto se může stát, že to nebudeme umět rozpoznat.

Andělé nemohou změnit Boží čas
Někdy je odpovědí na prosbu o pomoc: „Ano, ale teď ne.“ S Božím plánem prostě musí vše fungovat podle Božího času. Události, které se musí stát, aby se vše správně uspořádalo ke splnění dané prosby, někdy trvají o něco déle, protože jsme všichni propojeni.

Pokračování na další straně

Je to stejné jako domeček z karet – pokud jednu kartu posuneme v nesprávném čase, celý domeček se zhroutí.

Andělé analyzují žádost a naplní ji hned, jak to čas dovolí. Mezitím nám pomáhají tím, že vydávají impulsy, informace a příležitosti, které nám pomohou připravit se na to, když nastane ten správný čas. Někdy musíme být trpěliví a věřit, že andělé vědí, co dělají.

  1. Andělé vás nepotrestají

Trest – lidský výtvor. Andělé nás nebudou soudit za nic, co jsme kdysi řekli, cítili, mysleli nebo dělali. Andělé nás bezpodmínečně milují a podporují. Neodsuzují a tím pádem ani netrestají. Andělé nás mohou usměrňovat v naší svobodné vůli, abychom si vybrali větší dobro. Rozhodneme-li se však, že je nechceme následovat, nebudou nás za to odsuzovat.

Andělé se nám snaží ukázat nejkratší cestu při dosahování našich proseb, ale v případě, že se rozhodneme jít jinou cestou, nic se neděje. Všechny cesty nás nakonec přivedou k bodu, kdy budeme plnit Boží plán.

Kam dál?

Změna na kterou se budou muset řidiči připravit. Výstražné trojúhelníky za výstražná světla

Matka s dcerou přišly o bydlení a tak již tři měsíce žijí ve fastfoodu. Pomoc od úřadů i místních obyvatel odmítají. Nouzi nepociťují

V odpadkovém koši plném nedopalků našli dva teenageři novorozeně. Mělo násilím přestřiženou pupeční šňůru

Školačka z Hradce snědla želé bonbony s toxickou látkou. Zkolabovala a hodinu ležela na záchodě

Žravé housenky zavíječe zimostrázového zaplavily Česko: Škůdce si lze přinést třeba i ze zahradnictví.

Další články