6 věcí, před kterými vás nedokáže ochránit ani váš anděl strážný. Dávejte si velký pozor, na to…

2171
Sdílejte

Pokračování na další straně

Žádáme-li anděly, aby nám pomohli pomstít se nebo potrestat jiného člověka, určitě to neudělají. Tím, že nesoudí nás, nebudou odsuzovat ani naše protivníky.

  1. Andělé nám nepomáhají vyhnout se bolestivým životním lekcím

Andělé nás nedokážou protlačit životem tak, abychom se vyhnuli bolestným životním situacím. Některé lekce jsou jednoduše součástí plánu a nedá se jim vyhnout, ať bychom se jakkoli snažili. Andělé nám pomáhají nabýt ponaučení, díky kterému se umíme v životě pohnout dál.

Pomáhají nám vidět situaci z jiného úhlu pohledu; uvědomíme si, že se z toho máme poučit a dokážeme přijmout i ty nejhorší možné scénáře, které se v našem životě vyskytnou.

Andělé nám mohou pomoci v řízení našich emocí. Nechtějí, aby nám někdo nebo něco způsobovalo bolest, mnozí se však shodneme na tom, že je to nutné, protože bez bouře bychom si nikdy neuměli vážit slunce.

Andělé nemohou vstupovat do konfliktu bez povolení

Pokračování na další straně

Andělé nemohou zasahovat do vaší svobodné vůle nebo vůle jiných lidí. A my nemůžeme žádat anděly, aby zasahovali do života někoho jiného. Mohou to dělat bez povolení konkrétní osoby. Pokud například žádáme o pomoc při uzdravování vztahu, andělé nám sice mohou pomoci, ale druhá osoba ve vztahu, by měla na jisté úrovni také umožnit andělům zasahovat do jejich duševního plánu. Andělé v takovém případě mohou vyslat signál druhé osobě, která jim následně dá povolení na pomoc. Andělé nám také mohou pomoci růst a měnit se tak, abychom měli pozitivní vliv nejen na náš vztah, ale také na našeho partnera.

Tento vliv tak může pomoci změnit způsob, jakým andělé reagují na splnění naší žádosti týkající se vyléčení vztahů.

Kam dál?

Změna na kterou se budou muset řidiči připravit. Výstražné trojúhelníky za výstražná světla

Matka s dcerou přišly o bydlení a tak již tři měsíce žijí ve fastfoodu. Pomoc od úřadů i místních obyvatel odmítají. Nouzi nepociťují

V odpadkovém koši plném nedopalků našli dva teenageři novorozeně. Mělo násilím přestřiženou pupeční šňůru

Školačka z Hradce snědla želé bonbony s toxickou látkou. Zkolabovala a hodinu ležela na záchodě

Žravé housenky zavíječe zimostrázového zaplavily Česko: Škůdce si lze přinést třeba i ze zahradnictví.

Další články