Jsou lepší než bramborové placky! Toto musíte vyzkoušet!

20403
Sdílejte
POSTUP:
  • 1. Ze zelí lehce vymačkáme vodu a nakrájíme na drobno. Do mísy dáme maso, nadrobno nakrájenou cibuli, pepř, česnek a zelí. Důkladně to promícháme a spojíme.
  • 2.K masové směsi přidáme mouku, prášek a zbytek surovin. Vše promícháme, dochutíme tak, aby vzniklo hustší, roztíratelné těsto. Mělo by vypadat zhruba jako na bramboráky.
  • 3.Připravíme si větší plech a vyložíme si ho pečícím papírem. Těsto rozetřeme a můžeme posypat kostkami slaniny (to ale záleží na Vás).
  • 4.Dáme do vyhřáté trouby a pečeme při 180 st. do zlatavé barvy.
Přejeme vám dobrou chuť! 🙂 Sdílejte recept is ostatními.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články