Jak přitahujete muže na základě vašeho data narození? Budete se divit, jak toto sedí!

12926
Sdílejte

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

I tyto ženy k sobě přitahují nadprůměrně inteligentní muže, kteří s Váhami rádi a dlouho debatují na nejrůznější témata.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Žena narozená ve znamení Štír k sobě připoutává nezávislých mužů, kteří ji nebudou v ničem omezovat a totéž očekávají i od své partnerky.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tyto ženy k sobě přitahují svůj úplný opak. Jste energická žena, která po svém boku ve většině případů má tichého, avšak pozorného muže, který vaši pozitivní energie doslova miluje.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Muži, kteří se zamilují do ženy narozené ve znamení Kozoroha jsou cílevědomí, avšak v některých případech až příliš. Často chtějí být těmi nejlepšími a to nejen co se týče kariéry, ale i v osobním životě.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Žena Vodnář přitahuje muže s osobitou povahou, který si vždy stojí za svým názorem. Nemá však problém s vámi o něm diskutovat a plánovat společnou budoucnost.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby a romantika je spojení, které k sobě dokonale sedí. Tento muž, kromě toho, že je to rozený romantik, je schopen udělat vše, co vám na očích vidí a to jen proto, abyste byla šťastná.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články