Kočky skutečně ochraňují dům před zlými duchy a negativní energií! A tady je důvod proč

7216
Sdílejte

Kočky jsou na internetu populární hlavně proto, že jsou zábavné a okouzlující, ale existuje hlubší důvod, proč k těmto roztomilým klubkům pociťujeme náklonnost, píše Higher Perspective.

Koneckonců už naši dávní předkové věřili, že kočky nejsou jen milé domácí zvířata, ale i domácí ochránci.

Psi jsou efektivně na odrazování vetřelce, ale kočky vykonávají mnohem důležitější roli – ochraňují dům před jiným druhem nezvaných hostů.

Kočky a negativní energie

Vzpomeňte si na moment, když jste viděli svého kocoura nebo kočku intenzivně dívat na zdánlivě prázdný prostor, nebo trávit až podezřele dlouhou dobu na jednom konkrétním místě v domě.

Starověcí filozofové věřili, že kočky jsou citlivé na koncentrovanou negativní energii a snaží se ochránit vás i váš dům od možných zlých duchů a přízraků.

Je to proto, že kočky mají jedinečnou silnou auru, také známou jako astrální sílu, která se zaměřuje právě na odstranění negativní energie.

Je možné, že negativní energie zůstala z dob, kdy jste ve vašem domě ještě nežili, nebo přišla z vnějšku.

Kočka slouží jako poslední obranná linie pro vás a vaše blízké, snaží se zlého ducha lapit do svého mocného energetického pole a vyhnat ho z domu, říkají esoterici.

Nerušte svou kočku, pokud si náhodou všimnete, že cílevědomě chodí po celém domě.

Kočky umí rozlišovat záměry astrálních entit, dokáží rozeznat zdroj negativní energie a v konečném důsledku ho i zničit.

Z této víry také pochází zvyk, nechat nejprve vejít do domu kočku, předtím než překročíte práh.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články