Pití jablečného octa před spaním navždy změní váš život k lepšímu: Pomůže při hubnutí, dokonce i při mnoha zdravotních problémech!

12677
Sdílejte

Co potřebujete vědět?

Čerstvě připravený nápoj pijte každý večer před spaním. Nemá žádné vedlejší účinky, můžete jej pít, dokud nebudete spokojeni s výsledkem. Všechny složky tohoto nápoje jsou mimořádně účinné nejen při spalování tuků, ale také podpoří vaši imunitu a zdraví.

Zároveň je to vynikající antioxidant, který vás zbaví toxinů.

Špatná chuť a špatný dech

Do 8 dílů vody nalijte 1 polévkovou lžíci jablečného octa a přidejte plátek citronu. Tento nápoj pijte před spaním. Odstraní bakterie v ústech, které jsou zodpovědné za ranní zápach a nepříjemnou chuť v ústech, a vy se probudíte svěží.

 

Snižuje hladinu cukru v krvi

Někteří lidé mají problém s nespavostí, která může být způsobena také vysokou hladinou cukru v krvi. Jablečný ocet snižuje hladinu cukru v krvi. Stačí užít 2 čajové lžičky jablečného octa každý večer těsně před spaním.

Pokud však užíváte léky, před užíváním tohoto přírodního léku se poraďte se svým lékařem.

Noční křeče v nohou

Stává se vám, že když si večer lehnete do postele, pociťujete nepříjemné bolestivé křeče v nohou? Může to být způsobeno nízkou hladinou draslíku v těle.

Smíchejte dvě polévkové lžíce jablečného octa s čajovou lžičkou medu a sklenicí teplé vody – vypijte před spaním. Bohatý obsah draslíku v jablečném octě pomůže uklidnit křeče a doplnit potřebný draslík.

Pomáhá při ucpaném nose

Jablečný ocet můžete použít také jako účinný lék na infekce vedlejších nosních dutin. Obsah vitamínů skupiny B, E, vápníku, draslíku a hořčíku pomáhá zmírňovat příznaky alergií a nachlazení.

Díky vysokému pH pomáhá uvolňovat hleny. Při problémech s ucpaným nosem zkuste smíchat 1 čajovou lžičku jablečného octa se sklenicí vody a vypít.

Zmírňuje pálení žáhy

Mnozí lidé spoléhají na jablečný ocet i tehdy, když je po těžkém jídle pálí žáha. Jablečný ocet pomůže vyrovnat pH v žaludku a rychleji zpracovat potravu, čímž se zabrání refluxu. Po jídle si dejte 1 šálek vody smíchaný s 1 čajovou lžičkou jablečného octa.

Zklidňuje bolest v krku

Jablečný ocet má silné antibakteriální vlastnosti, které vám pomohou v případě, že vás nepříjemně bolí hrdlo. Stačí smíchat 1 díl octa, 1 díl vody a kloktat 3-5 minut. Směs zničí bakterie a zabrání šíření infekce.

Kam dál?

Jak zjistíte, že máte ve střevech parazity – SOS příznaky!

Tento seznam 8 nejběžnějších kousnutí hmyzem vám pomůže rozpoznat co vás kouslo

S přelomovým objevem přišel tým vědců z Číny. Stačí trocha krve a za pár minut lze odhalit rakovinu

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Další články