Neodmítejte KÁVU s MLÉKEM: Podle odborníka jde o KOMBINACI s tímto ÚČINKEM na tělo

8228
Sdílejte

Fakty o polyfenoloch
Polyfenoly mají několik výhod. I proto nyní odborníci pracují na tom, jak přidat do potravin správná množství těchto prospěšných látek, aby bylo dosaženo nejlepší kvality. Nové výsledky výzkumu jsou slibné iv tomto kontextu.

„ Protože lidé nedokážou absorbovat tolik polyfenolů, mnozí výzkumníci se snaží přijít na to, jak polyfenoly dostat do struktur, které by zlepšily jejich vstřebávání v lidském těle ,“ vysvětluje Marianne Nissen Lundová.

Informace o polyfenolech:

Polyfenoly jsou skupinou přirozeně se vyskytujících antioxidantů, které jsou důležité pro člověka.
Chrání před oxidací zdravých chemických látek a orgánů v našem těle, čímž zabrání poškození nebo zničení.

Polyfenoly se nacházejí v různých druzích ovoce a zeleniny, čaji, kávě, červeném víně a pivu.
Díky svým antioxidačním vlastnostem se polyfenoly používají v potravinářském průmyslu k minimalizaci oxidace zejména tuků, jakož i zhoršení kvality potravin, aby se předešlo nepříjemným aroma a žloutnutí.

 

Kam dál?

Jak zjistíte, že máte ve střevech parazity – SOS příznaky!

Tento seznam 8 nejběžnějších kousnutí hmyzem vám pomůže rozpoznat co vás kouslo

S přelomovým objevem přišel tým vědců z Číny. Stačí trocha krve a za pár minut lze odhalit rakovinu

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Další články