Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !

3334
Sdílejte

Pokud vás přepadne chuť na sladké a jste v časové tísni, tak vám doporučujeme náš recept na jemné koláčky.

Těsto je neodolatelně křehké a na nádivku můžete použít cokoli, na co máte chuť.

Potřebujeme:
1 balení Hery

350 g polohrubé mouky

moučkový cukr

100 g smetanového sýra (Apetito)

1 balení vanilkového cukru (20 g)

Na náplň:

Nutella

švestkový džem

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články