Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !

3362
Sdílejte

Potom ho vložíme na 20 minut do chladničky.

Z těsta kousek utrhneme, ukoulíme tenkou roli.

Rozdělíme na 10 částí.

Potom z těsta vytvarujeme kuličky.

Do středu kuličky uděláme pomocí rukojeti od válečku prohlubeň.

Recept pokračuje na další straně

Koláčky poklademe na plech vystlaný pečícím papírem a do středu naneseme nádivku

Plech vložíme do trouby.

Pečeme 20-25 minut při teplotě 180°C.

Do misky přidáme moučkový cukr, vanilkový cukr.

Promícháme.

Po vyjmutí z trouby obalíme koláčky v cukru a můžeme je servírovat.

Přejeme vám dobrou chuť!

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články