Nejlepší koblihy od babičky ! Postup zvládnou i méně zkušení

2255
Sdílejte

Suroviny:
2 polévkové lžíce cukru
1kg hladké mouky
1 čerstvé droždí
10 dkg margarínu
4 žloutky
sůl
6 dl mléka
olej na smažení

Postup:
1. Zahřejte 2 polévkové lžíce cukru ve 2dl mléka, ale nenechte jej sevřít a vlijte 1 balíček čerstvého droždí. V 1 kg hladké mouky rozšleháme 10 dkg margarínu, 4 žloutky, špetku soli, přidáme vykynutý kvásek a 4 dl mléka.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články