Býk je lemra líná, Rak je pijavice, Lev je arogantní! Podívejte se jaký je váš TEMNÝ HOROSKOP, budete se divit v čem všem má pravdu…

60614
Sdílejte

Střelec
Střelce láká svět prominentů, je snob. Snaží se vytvořit iluzi, že je něco víc. Trapák. Před závazky utíká a sliby neplní, má chorobný strach z omezování. Dělá z komára osla az jeho přemoudřelých keců se vám zvedá kufr. Střelcům chybí takt a empatie, jsou to bezohlední hulváti, co si nevidí do pusy.

Pokračovaní na další straně

Kozoroh
Kozorohové jsou odtažití, úzkoprsí a zatvrdilí. Všechno hodnotí a kritizují, nic jim není dost dobré. Kozoroh je přehnaně ambiciózní, udělá cokoliv, aby si udržel společenské postavení, nemilosrdný a bezcitný. Skrblík. Je nudný a upjatý. Moralista. Má zpátečnické názory a vším kolem je nacpe.

Vodnář
Vodnáři se na vás mile culí a hned za rohem vás pomluví tak, že na vás nenechají nit suchou. Pokrytci. Přeceňují se a dělají lepšími, lidmi výborně manipulují. Jsou prchlí a urážliví, automaticky přecházejí do opozice. Vodnář se chce za každou cenu odlišovat a myslí si, kdovíjak není zajímavý. Mimoň je to.

Ryby
Ryba se zcela záměrně chová jako oběť. Nedoceněný génius se sebedestruktivním sklony. Je ufňukaný a bordelář k tomu. Zlomyslná mrcha. S oblibou překrucuje fakta, kdykoli se jí to hodí. Ryby se tváří, jako kdyby všude byly, přitom jsou to nesamostatní snílci. Nejlepší kamarádka? Lahev rumu.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články