Tito muži ve 3 znameních zvěrokruhu mají složitou povahu

2021
Sdílejte

Dnes bychom vám rádi představili znamení zvěrokruhu, jejichž život není s mužskými porody jednoduchý. Pokud někoho milují, pak s nimi může být váš život šťastný!

1. Beran

Muž narozený ve znamení Berana je egoistický, tvrdohlavý a život se s ním může stát skutečnou noční můrou. Beran si udržuje svou pozici, i když ví, že to není správné, protože je vzpurný, indiskrétní a tvrdohlavý. Pro něj existují jen dva názory, jeho vlastní a nesprávný, takže se mu ani nesnažte odporovat. Muž narozený ve znamení Berana se snadno rozzlobí. Žena, která žije s takovým mužem, by měla být připravena na to, že bude muset každý den bojovat s výkyvy nálad muže Berana.

2. Štír

Muž narozený ve znamení Štíra je dominantní, panovačný, vzpurný. Jsou to velmi silné osobnosti, mají rádi moc, takže ovládají i členy své rodiny. Vztah s mužem Štírem není jednoduchý, protože rád vše prožívá a má intenzivní emoce, o klidném životě s ním nemůže být řeč.

3. Vodnář

Nejnebezpečnější vlastností Vodnáře je jejich láska ke svobodě a nezávislosti. Muž narozený ve znamení Vodnáře se může zdát přátelský a chápavý, ale to je jen maska, protože je ve skutečnosti egoistický a bezcitný. 

 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články