7 věcí, které v žádném případě nemůžete vzít ze země, protože vám to přinese neštěstí!

2327
Sdílejte

Existuje 7 věcí, které prostě nesmíte vzít ze země, protože se v tom skrývá nebezpečí. Každá věc má svoji vlastní duši a vstřebává energii svého majitele.

Některé předměty proto mohou být nebezpečným nálezem, schopným vás zbavit úspěchu a osobního štěstí. Alespoň tak to tvrdí Dailyhoro. Nezvedejte nikdy takové podezřelé předměty ze země, ať vypadají jakkoli přitažlivě.

Věci nalezené na ulici přinesou člověku jen málokdy štěstí. Kterákoli nalezená věc totiž představuje především energii svého bývalého majitele, a ta ani zdaleka vždy nemusí být pozitivní. Předměty lze okouzlit, zbavit se s jejich pomocí genderové kletby a přenést ji na toho, kdo předmět vzal a nebezpečný nález si přisvojil. Buďte pozorní a opatrní, pokud se vám v cestě ocitne předmět, který evidentně ztratil někdo jiný. V žádném případě jej nezvedejte ze země. Existuje 7 věcí, které nesmíte ze země nikdy vzít!

Pokračování na další straně

Věci, které nesmíte ze země zvednout:
1) Křížek
Křížek, jehož pravým posláním je chránit a zastřešovat svého nositele před neštěstím, smůlou a negativním působením jiných osob i temných sil, se ztrátou mění ve velmi silnou energetickou zbraň. Takový předmět může zcela změnit váš osud, protože jej připodobní údělu někoho jiného – původního majitele. Jinak řečeno – budete sdílet všechny hříchy a všechno zlo společně s tím, kdo původně tento ztracený a nalezený křížek nosil na krku.

2) Mince
Mince je talisman veskrze energetické povahy. Negativní energii nasává ze svého okolí. Nejčastěji se původní majitelé mincí zbavují vyhozením někde na ulici poté, co se jejich původně pozitivní působení vyčerpalo. Ničivá energie, nahromaděná za dlouhou dobu držení původním majitelem, se na vás doslova navalí, jakmile se mince jen dotknete.

Kam dál?

Klíčové aspekty, které byste kvůli lásce nikdy neměli obětovat

Také pracujete zadarmo? Studie ukazují, že na ženách zůstává až 75 % veškeré neplacené práce, které zahrnují péči o domácnost, děti a starší členy rodiny

Maminky se podělily o hodně nepříjemné zkušenosti s řidiči MHD : Dejte si to mimino do kočárku, nebo vás nesvezu

Ve Finsku byla zavedena pozoruhodná praxe: zaměstnanci mohou během pracovní doby oficiálně spát a tato doba je plně hrazena zaměstnavatelem

Nepochopitelný čin na sídlišti Portyč v Písku : Neznámý pachatel tam zastřelil fenku českého horského psa, která pobíhala po oplocené zahradě

Další články