7 věcí, které v žádném případě nemůžete vzít ze země, protože vám to přinese neštěstí!

2348
Sdílejte

3) Prsteny
Jakékoliv ozdobné předměty ztracené někde venku a ležící nám v cestě je třeba chápat jako symboly neštěstí. Zvláštní postavení mezi nimi mají právě prsteny. Nic nemůže překonat sílu spojení mezi energetickým polem majitele a drahým kovem.

Prostřednictvím prstenu je možné přenést uřeknutí i uhranutí, nešťastnou lásku, rozchod nebo dokonce staropanenství a staromládenectví. Odborníci z oblasti esoteriky nedoporučují ani zkoušet, jak by vám slušely prstýnky blízkých lidí, natož pak si nasazovat takové, které jste našli někde na ulici.

Pokračování na další straně

4) Plyšové hračky
Možná jste překvapeni, ale je to skutečnost. Na pohled milá a naprosto neškodná věcička vám svým dotekem může předat kletbu, ureknutí a dokáže vás očarovat. Za obzvláště nebezpečné jsou pokládány doma vyrobené panenky. Jejich prostřednictvím dochází k mohutnému ovlivnění lidské energie v temných kouzelnických rituálech smutně proslulé černé magie vodou.

5) Náramkové hodinky
Lidské biopole je s tímto magickým předmětem propojeno velmi těsně. Zvlášť názorně lze toto těsné spojení pozorovat po skonu majitele hodinek.

Hodinky se zastaví, jakmile člověk, který je dlouhou dobu nosil, opustí tento svět. Když se jich dotknete, nebo si je dokonce nasadíte, přebíráte všechny nemoci a neštěstí minulého majitele.

6) Klíče
Klíče zamykají nejen dveře a zámky, za pomoci kouzelných rituálů se jimi uzavírá a zamyká také neštěstí. Když tento předmět zvednete ze země, odemknete tím bránu, kterou do vašeho života snadno pronikne smůla, neštěstí, nemoci, neklid a úzkost.

Kam dál?

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Další články