Pozor ženy! Toto jsou věci, které na vás muži mají nejméně rádi!

1360
Sdílejte

Každá žena se snaží být dokonalá. Každá žena se chce nejen sobě, ale hlavně mužům líbit. Mnoho žen si ale myslí, že dokonalost najdou v módním nebo kosmetickým průmyslu, jenže pravda je taková, že muže móda ani kosmetika moc nezajímá, protože se často nesoustředí na detaily a spíše svou pozornost věnují celkovému vzhledu ženy. Nám se podařilo od mužů zjistit, čemu věnují u žen největší pozornost. Pojďme se společně podívat na několik věcí, kterým muži u žen věnují největší pozornost.

Parfém

Tak parfém je už takovou samozřejmostí. Většina mužů věnuje pozornost tomu, jak žena voní. Parfém by neměl být štiplavý a žena by neměla vonět přehnaně moc.

Lak na nehty

Tady se názory často liší. Někteří muži si nehtů nevšímají, jiní si jich všimnou jako první. Každopádně bylo zjištěno, že všichni muži nemají rádi jasné laky na nehty, které jsou příliš dlouhé. Nejraději mají na ženách francouzskou manikúru a tělové barvy.

Obočí

Mužům se jednoduše nelíbí, když si ženy malují obočí. Málokdy však věnují obočí opravdu mnoho pozornosti, takže se nemusíte bát.

Kam dál?

Děláte to i vy? Dáváte dítěti v obchodě rohlík, nebo pití, aniž by bylo ještě zaplacené? Na to pozor dopouštíte se krádeže!

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Obrovské neštěstí : Po pádu z okna zemřela maminka dvou malých dětí. Padající tělo nešťastné ženy vyděsilo sousedy

České domácnosti často strádají. Přesto mají majetek v průměru za čtyři miliony

AKTUÁLNĚ : Havárie autobusu plného dětí na Příbramsku. Ten skončil v příkopě převrácený na bok

Další články