Býk je lemra líná, Rak je pijavice, Lev je arogantní! Podívejte se jaký je váš TEMNÝ HOROSKOP, budete se divit v čem všem má pravdu…

60814
Sdílejte

Rak
Raci se na vás přisají jako hnusné pijavice, když budete něco namítat, připravte se na citové vydírání. Jiným závidí i nos mezi očima a jsou plní zášti. Rak je příšerně podezřívavý a šíleně náladový. Hysterka. Ostatní s radostí zraňuje a zesměšňuje, sám se okamžitě urazí, litovat umí jen sebe. Kdo tohle má stále snášet!

Lev
Lvi získávají první cenu za namakrovanost. Jsou to arogantní, pyšní, ješitní a namyšlení sobci. Vládci univerza. Myslí si, že se svět točí jen kolem nich. Lev je doslova závislý na obdivu a chvále. Nedivte se, když bude mít doma milion zrcadel. Chová se jako despota, do všeho se montuje a nikdy nepřizná chybu.

Pokračovaní na další straně

Panna
Panny jsou chytré jako rádio, neustále vás budou poučovat a kritizovat. Všechno musí pitvat a na všem najít chybu. V tomto znamení se rodí nejotravnější puntičkáři. Pedant. Panna je úchyl posedlý honbou po dokonalosti a pořádku, čímž terorizuje své bližní. Je škodolibá, urážlivá a neumí odpouštět.

Váhy
Váha má hrůzu z neoblíbenosti, proto vás zahrne falešnými lichotkami. Je to zbabělá slibotechna, aby se zavděčila, slíbí vám cokoliv. Váhy jsou domýšlivé, pošetilé a rozmarné. Než se nadějete, prachy vám rozfofrují. Má se za to, že jsou nerozhodné, chudera, jenže to pramení z toho, že chtějí urvat všechno.

Štír
Štíři by se z fleku mohli živit jako špioni. Mistři sebeovládání. Nikomu nevěří a věci fanaticky kontrolují. Prahnou po moci a libují si v ponižování ostatních. Pokud Zklamete Štíra, s druhou šancí nepočítejte, připravte se na krutou pomstu, nezastaví se před ničím. Když je nějaký blázen nechá ve štychu, je mrtvý.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články