Každý opěvuje tyto hrnečkové bagety: Jen zamíchat a poté dát na plech, není s nimi žádná extra práce !

8958
Sdílejte

1 lžíce olivový olej

1 špetka cukru

Na povrch:

sezamová semínka

hrubozrnná sůl

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Z cukru, teplé vody a droždí uděláme kvásek a necháme vykynout – ano, i když je to sušené droždí.

Mouku smícháme se solí, přilijeme kvásek a olej.

Zpracujeme jednotné vláčné těsto .

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články