Každý opěvuje tyto hrnečkové bagety: Jen zamíchat a poté dát na plech, není s nimi žádná extra práce !

8402
Sdílejte

1 lžíce olivový olej

1 špetka cukru

Na povrch:

sezamová semínka

hrubozrnná sůl

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Z cukru, teplé vody a droždí uděláme kvásek a necháme vykynout – ano, i když je to sušené droždí.

Mouku smícháme se solí, přilijeme kvásek a olej.

Zpracujeme jednotné vláčné těsto .

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články