Každý opěvuje tyto hrnečkové bagety: Jen zamíchat a poté dát na plech, není s nimi žádná extra práce !

5686
Sdílejte

Necháme na teplém místě kynout.

Těsto necháme kynout, dokud nezdvojnásobí objem – zhruba hodinu.

Potom vytvoříme na pomoučněném plechu dvě bagety.

Opět přikryjeme a necháme kynout další půlhodinu.

Mezitím si předehřejeme troubu na 220°C.

Recept pokračuje na další straně

Bagety odkryjeme a na každé uděláme šikmé zářezy zhruba do poloviny.

Otevřeme rozpálenou troubu a na dno dáme nádobu, do které vlijeme asi čtvrt hrníčku vody.

Do trouby dáme plech s bagetami a rychle zavřeme, aby pára neunikla.

Pečeme asi 20 minut dokud nezezlátnou.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články