Nejlepší a snadná růžovo-ovocná limonáda

4230
Sdílejte

Tato lahodná, jednoduchá a ovocná limonáda se stane vaším oblíbeným letním nápojem po celé léto. Jedná se o jeden z nejlepších a nejjednodušších receptů letních drinků pro děti a je také ideální pro jakoukoliv oslavu na letním dvorku. Není nutné, abyste mačkali citrón do limonády, ale zaručeně potěší vaše hosty. Je to tak snadné, že by to zvládli i děti.

Letní grilovací sezóna právě začala a miliony lidí po celé zemi oslavují příchod slunce letními aktivitami a grilováním na zahradě o víkendech. Toto je nejlepší způsob, jak zahájit letní oslavu, uhašením žízně ledově vychlazenou osvěžující sklenicí této snadné růžovo-ovocné limonády.

Používáme čerstvé maliny nebo čerstvé ostružiny, když děláme tuto skvělou limonádu. Můžeme použít jakékoli čerstvé lesní ovoce nebo letní ovoce, které máme po ruce. Na ovocnou růžovou limonádu, můžeme využit borůvky, ostružiny, maliny nebo čerstvé jahody.

Tento recept na růžovou limonádu s přidaným ovocem a ledem činí 3l limonády v 3,5l-4l džbánu růžové limonády. Recept začíná 3 dcl sirupu s příchutí růžového květu. Jednodušší už to být nemůže!

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články