Maso nakládané do sklenic je velmi praktickou a chutnou lahůdkou.Vždy ho máte po ruce, když na něj dostanete chuť.Stačí jen otevřít sklenici.A navíc v chladnu vydrží mnohem déle i bez mrazničky.
Vyzkoušejte tento recept z video návodem a přesvěčte se sami !
Kam dál?
- Čekali k obědu obyčejnou “máčku.” Naservírovala jim ale takovou lahodu, jakou už dlouho nejedli. Nezbyla ani kapka.
- Rychlé a chutné domácí sušenky: Upečete je rychleji než kdyby jste měli jít pro ně do obchodu !
- Smíchala pudink se šlehačkou a posypala to čokoládou. Za 10 minut servírovala dezert, jaký jste ještě zaručeně nejedli!
- Luxusní trubičky s vanilkovým krémem. Stačí 15 minut a jsou na stole. Zamiluje si je celá rodina