Chutný nakládaný vepřový bůček : Výborná masová pochoutka ze sklenice, která vydrží i bez mrazáku !

9881
Sdílejte

Vaříme 2 hodiny na mírném ohni.

Po dvou hodinách sporák vypneme, vršky důkladně uzavřeme a sklenice otočíme dnem vzhůru.

Přikryjeme dekou a necháme pozvolna vychladnout.

Vychladlé sklenice uložíme do chladničky .

Hotovo!

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD :

https://www.youtube.com/watch?v=pkj-FD-gFfs&feature=youtu.be

 

 

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články