Chutný nakládaný vepřový bůček : Výborná masová pochoutka ze sklenice, která vydrží i bez mrazáku !

9879
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

postup:

Nejprve si vepřový bůček nakrájíme na menší kusy. Sklenice si musíme sterilizovat v troubě 10 minut při 100 ° C .

Do každé sklenice vložíme 3 kousky masa, 1 stroužek česneku, bobkový list a pepř.


Připravíme si solanku.

Do hrnce s vodou nasypeme sůl a necháme sevřít .

Potom nalijeme solanku do každé sklenice až povrch.

Následně zlehka uzavřeme sklenice víčky.

Do velkého hrnce si dáme na dno bavlněnou utěrku, na ni položíme sklenice a asi do 2/3 jejich zalijeme vodou.
Hrnec přikryjeme pokličkou a přivedeme do varu.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články