Kdo zná hrnkové těsto z kyselé smetany, nic jiného už nehledá – bublanina jako chmýří: Připravte si ji hned z dvojité dávky !

12654
Sdílejte

Vynikající recept na křehoučké a fantasticky chutnou bublaninu z hrnku, s těstem z kyselé smetany. Je vynikající.

Potřebujeme:

2 hrnky polohrubé mouky (použili jsme hrnek o objemu 250 ml)

3/4 hrnku moučkového cukru

½ hrnku oleje

½ hrnku zakysané smetany

2 vejce

1 lžičku vanilkového aroma

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články