Jednoduchý způsob skladování masa. Takhle vydrží až rok !

5596
Sdílejte

Vložte maso pevně do nádoby

Navrch dejte také plátek cibule a trochu petrželky

Sklenice uzavřete, vložte do většího hrnce a přikryté vařte na středním plameni asi 5 hodin

Sklenice by měly být uzavřeny a po vychladnutí by se měl vytvořit rosol z masového tuku

Skladujte na chladném a tmavém místě po dobu maximálně 12 měsíců

zdroj : o2.pl

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články