Jednoduchý způsob skladování masa. Takhle vydrží až rok !

7957
Sdílejte

Vložte maso pevně do nádoby

Navrch dejte také plátek cibule a trochu petrželky

Sklenice uzavřete, vložte do většího hrnce a přikryté vařte na středním plameni asi 5 hodin

Sklenice by měly být uzavřeny a po vychladnutí by se měl vytvořit rosol z masového tuku

Skladujte na chladném a tmavém místě po dobu maximálně 12 měsíců

zdroj : o2.pl

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články