Hned jak sklenice z trouby vyjmete, je musíte také zavíčkovat. Důkladně víčko utáhněte a potom každou sklenici uložte na kuchyňskou linku, dnem vzhůru. Takto je nechte při pokojové teplotě pomalu chladnout. Následně je vaše nakládané vepřové maso hotové. První sklenici klidně ochutnejte a ty zbývající je možné uchovávat v chladu a temnu, tedy nejlépe ve vaší lednici.
Kam dál?
- Domácí chlebík s vláčnou chutí a nejkřehčí kůrčičkou, který si můžete připravit sami. Stačí jen 30 minut !
- Karamelová BOMBA sklenice za 10 minut: Levný a rychlý dezert bez pečení, který chutná jako z drahé cukrárny
- Chutný nakládaný vepřový bůček : Výborná masová pochoutka ze sklenice, která vydrží i bez mrazáku !
- Nikdy jsem nejedla lepší nepečený dezert.Při krájení jím nůž doslova klouže a je tak jemný, že se rozpouští na jazyku !