Toto nakládané vepřové maso je velmi jednoduché na přípravu. S kupovaným se nedá srovnat

16295
Sdílejte

Nakládané vepřové maso je skutečnou pochoutkou. A to nemáme na mysli variantu kupovanou, plnou soli a chemie. Máme na mysli variantu domácí, která chutná o poznání lépe. A hlavně jde o variantu, která je na přípravu velmi jednoduchá. Pokud nevěříte, přesvědčíme vás o opaku. Stačí jenom pár ingrediencí a tento postup.

Co budete potřebovat?

O tom, že příprava nakládaného vepřového masa je skutečně velmi jednoduchá, se budete moci přesvědčit poměrně snadno. Už na výčtu ingrediencí, kterých je opravdu jenom několik. Jedná se o tyto?

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články