Toto nakládané vepřové maso je velmi jednoduché na přípravu. S kupovaným se nedá srovnat

15739
Sdílejte

Nakládané vepřové maso je skutečnou pochoutkou. A to nemáme na mysli variantu kupovanou, plnou soli a chemie. Máme na mysli variantu domácí, která chutná o poznání lépe. A hlavně jde o variantu, která je na přípravu velmi jednoduchá. Pokud nevěříte, přesvědčíme vás o opaku. Stačí jenom pár ingrediencí a tento postup.

Co budete potřebovat?

O tom, že příprava nakládaného vepřového masa je skutečně velmi jednoduchá, se budete moci přesvědčit poměrně snadno. Už na výčtu ingrediencí, kterých je opravdu jenom několik. Jedná se o tyto?

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články