Vysoký piškot připraven bez oddělování vajec a prášku do pečiva: Ideální receptura !

47158
Sdílejte

Vynikající recept na nadýchaný a měkkoučký korpus, který dotáhne vaše dorty a domácí dezerty do dokonalosti. Bez prášku do pečiva a oddělování vajec – 3 přísady jsou vše, co potřebujete!

Pro kruhový korpus s průměrem 18 cm:

244 g vajec (4 velké kusy);

144 g hladké prosáté mouky

144 g kr. cukru

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články