Tajemství rychlého hubnutí, o kterých se mlčí: Kila jdou dolů i bez hladovění !

26466
Sdílejte

Pokud jste se pokoušeli alespoň jednou v životě zhubnout, pravděpodobně jste narazili na množství protichůdných informací, avšak všechny s nejasným výsledkem. Tento postup již pomohl zhubnout mnoha lidem a proto se chceme s vámi podělit o cenné rady, které fungují!


1. Ráno začněte dvěma sklenicemi čisté vody , které vypijete na lačný žaludek. Můžete přidat pár kapek citrónové šťávy. Pomůže to nastartovat metabolismus.

2. Nevynechejte snídaně a konzumujte je cca 10 – 15 minut po vypití vody a nejdříve 20 minut po probuzení! Ideální snídaně obsahují vařená vejce a různé neslazené obilniny.

3. Dodržujte zásadu, že 30 minut po jídle nepijte. Umožní to rychleji vstřebání živin a tato pitná pauza prospěje i trávení.

4. Ideální čas na večeři je 3 – 4 hodiny před spaním.

5. Naučte se milovat střídavou sprchu. Zlepšuje krevní oběh, zrychluje metabolismus a někdy pomůže i s celulitidou, protože celkově prospívá pokožce.

6. Jídlo důkladně žvýkejte. Je to důležitější, jak se na první pohled zdá. Čím lepší jídlo pózujete, tím snadněji ho tělo stráví. Vyhnete se tak Těžební a žaludečním potížím.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Co jíst k večeři, abyste zhubli 15 kilogramů za půl roku? Nejen saláty a polévky

Rada známého dietologa : Nezáleží na tom co jíte, ale co pijete! Chcete-li se zbavit tuku již za 8 dní, měli byste vědět o tomto

3 druhy OVOCE, které vyženou TUKY ze stehen a hýždí: Tito ničitelé CELULITIDY ukazují svou SÍLU!

Jaká by měla být vaše ideální hmotnost podle vašeho tvaru těla, stáří a výšky?

Hubnutí po 40-tce: 6 pravidel, která je třeba dodržovat a úspěch máte zaručen!

Další články