Tajemství rychlého hubnutí, o kterých se mlčí: Kila jdou dolů i bez hladovění !

26536
Sdílejte

18. Jezte více potravin, které obsahují prospěšné bakterie pro vaše trávení jako jsou kefír, neslazený jogurt apod.

19. Když máte při jídle pocit, že je váš žaludek plný na 80%, vstaňte od stolu. Toto je zlaté pravidlo a při redukci hmotnosti byste nikdy neměli jíst úplně dosyta.

Pokračování na další straně

20. Dopřejte si kvalitní spánek! Studie ukazují, že lidé trpící chronickou nespavostí jedí 1,5 krát více, než by měli!

21. Sledujte své tělo a váhu. Ideální ztráta na váze je 1 – 1,5 kg za týden. Pomalé hubnutí je cesta k trvalému úspěchu!

22. Připravujte si jídla dopředu sami doma. Restaurační strava většinou obsahuje příliš mnoho soli, koření nebo tuku. Nad jídlem, které si připravíte sami máte mnohem lepší kontrolu.

23. Další zlaté pravidlo: Jezte pouze skutečné potraviny! To znamená, že se vyvarujte polotovarem a jinému zpracovanému jídlu a sáhněte raději po „čistých“ surovinách, které si pak připravíte podle chuti. Libové maso je povoleno, na klobásky však raději zapomeňte. Ryby jsou nutností, avšak ne ty v konzervě. Zavařeniny nahraďte raději syrovou zeleninou.
24. Pohyb je důležitý. Nemusíte hned podávat sportovní výkony, ale zkuste se soustředit na to, abyste se více hýbali iv běžném životě. Vyměňte auto za procházku, výtah za schody apod.

25. A nakonec, nastavte se na to, co je důležité. Chcete-li dosáhnout svého cíle, je třeba si uvědomit, zda chcete mít zdravou váhu a pěknou postavu, nebo je pro vás důležitější jídlo z fast foodů, zda trojitá porce zmrzliny.

Kam dál?

Co jíst k večeři, abyste zhubli 15 kilogramů za půl roku? Nejen saláty a polévky

Rada známého dietologa : Nezáleží na tom co jíte, ale co pijete! Chcete-li se zbavit tuku již za 8 dní, měli byste vědět o tomto

3 druhy OVOCE, které vyženou TUKY ze stehen a hýždí: Tito ničitelé CELULITIDY ukazují svou SÍLU!

Jaká by měla být vaše ideální hmotnost podle vašeho tvaru těla, stáří a výšky?

Hubnutí po 40-tce: 6 pravidel, která je třeba dodržovat a úspěch máte zaručen!

Další články