4 domácí čaje, které vám budou chutnat a zbaví vás přebytečných kil. Fungují lépe, jak všelijaké léky

1952
Sdílejte

Čaje na hubnutí jsou skvělým doplňkem a pomocníkem ve snaze zhubnout. Pomáhají nejen zhubnout, ale i snížit pocit nafouklého břicha a mají i mnoho dalších zdravotních benefitů v závislosti na použitých ingrediencích.

Zázvorový čaj, zelený čaj, citronový čaj pomáhají zrychlit metabolismus, spalovat tuk a potlačují chuť k jídlu. Mimo to skvělou volbou je i dochucení čajů kajenským pepřem, který snahu o zhubnutí ještě více podpoří. Nebudeme vás déle napínat a jdeme na seznam nejlepších domácích čajů na hubnutí.

Zázvorový čaj s ananasem
Zázvorový čaj s ananasem je skvělý pro hubnutí, protože zvyšuje rychlost metabolismu, pomáhá tělu spalovat více energie a kalorií, také potlačuje chuť k jídlu a zlepšuje funkci střev.

Uvařte si litr vody a přidejte do ní: půl lžičky ananasové kůry, jednu lžičku pomerančové kůry, jednu polévkovou lžíci zázvoru, společně ještě 3 minuty povařte a odstavte z plotýnky.

Kam dál?

Co jíst k večeři, abyste zhubli 15 kilogramů za půl roku? Nejen saláty a polévky

Rada známého dietologa : Nezáleží na tom co jíte, ale co pijete! Chcete-li se zbavit tuku již za 8 dní, měli byste vědět o tomto

3 druhy OVOCE, které vyženou TUKY ze stehen a hýždí: Tito ničitelé CELULITIDY ukazují svou SÍLU!

Jaká by měla být vaše ideální hmotnost podle vašeho tvaru těla, stáří a výšky?

Hubnutí po 40-tce: 6 pravidel, která je třeba dodržovat a úspěch máte zaručen!

Další články