4 domácí čaje, které vám budou chutnat a zbaví vás přebytečných kil. Fungují lépe, jak všelijaké léky

1996
Sdílejte

Zelený čaj s ostružinami
Zelený čaj s ostružinami pomáhá snižovat chuť k jídlu, snižuje otoky a objem těla, díky svým močopudným vlastnostem, zvyšuje rychlost metabolismu a pomáhá tělu spálit více energie a kalorií. Potřebné ingredience: 1 čajová lžička sušených listů ostružin, 1 lžička zeleného čaje. Zalijte sklenicí horké vody a nechte zakryté 10 minut louhovat, pak nápoj sceďte. Tento čaj se doporučuje pít před hlavním jídlem (oběd, večeře).

Ibišek se skořicí
Ibiškový čaj se skořicí podporuje hubnutí, zamezuje zadržování vody v těle, zrychluje metabolismus a podporuje spalování tuků. Na jeho přípravu budete potřebovat: 1 polévkovou lžíci sušeného ibišku, 1 polévkovou lžíci sušených listů přesličky a jednu tyčinku skořice.

Do litru vroucí vody přidejte uvedené ingredience a nechte přikryté louhovat 10 minut. Pak sceďte a můžete si dát vynikající šálek čaje. Tento čaj by se měl vypít 3 až 4krát denně, půl hodiny před hlavním jídlem.

Pokračování na další straně

Máta s citronem
Mátový čaj s citronem zvyšuje pocit sytosti a usnadňuje spalování tuků, protože zvyšuje rychlost metabolismu. Kromě toho snižuje otok a objem těla, protože jde o diuretikum, které brání zadržování tekutin v těle. Mátu můžete použít sušenou nebo čerstvou, pokud si jí pěstujete. Příprava je snadná.

Stačí hrst máty zalít vřelou vodou (cca půl litru vody) a nechat louhovat v přikryté nádobě 10 minut, pak přidat šťávu z půlky citronu. Popíjet můžete jako osvěžující nápoj během dne. Máta podporuje trávení, takže je čaj výtečný i půl hodiny po obědě.

Kam dál?

Co jíst k večeři, abyste zhubli 15 kilogramů za půl roku? Nejen saláty a polévky

Rada známého dietologa : Nezáleží na tom co jíte, ale co pijete! Chcete-li se zbavit tuku již za 8 dní, měli byste vědět o tomto

3 druhy OVOCE, které vyženou TUKY ze stehen a hýždí: Tito ničitelé CELULITIDY ukazují svou SÍLU!

Jaká by měla být vaše ideální hmotnost podle vašeho tvaru těla, stáří a výšky?

Hubnutí po 40-tce: 6 pravidel, která je třeba dodržovat a úspěch máte zaručen!

Další články