Tajemství rychlého hubnutí, o kterých se mlčí: Kila jdou dolů i bez hladovění !

26540
Sdílejte

7. Pamatujte, že pocit sytosti nepřichází okamžitě . Trvá to asi 20 minut, proto si raději naložte méně a dopřejte si čas.

8. Pohár s vodou mějte vždy po ruce a dodržujte pitný režim. Pohár vody za 1 hodinu, to je perfektní norma!

9. Pozor na ořechy! Jsou výborné pro mozek a prospívají zdraví, ale obsahují mnoho kalorií. Proto si je můžete dopřát pravidelně, ale jen v malém množství.

10. Odborníci často při dietě nedoporučují brambory . Ve skutečnosti je to však skvělá plodina, protože i malé množství zasytí a pokud to s nimi nepřeženete, nemusíte se bát ani příliš velkého množství kalorií. Důležitá je zejména jejich příprava. Vyhněte se hranolkům, zda opékaným a upřednostněte vařené brambory.

11. Není chléb jako chléb. Při chlebu a pečivu si obzvlášť dejte záležet na tom, aby nebyly z bílé mouky. Pravé celozrnné pečivo poznáte podle toho, že je těžší a hutnější, než běžné bílé chleby a pečivo.

12. NIKDY nepijte horké nápoje (čaj a kávu) s cukrem! Je mnohem snazší vzdát se toho, jak pak spálit tyto zbytečné kalorie navíc.

Pokračování na další straně

13. Nejlepším nápojem pro ty , kteří chtějí zhubnout, je zelený čaj. Pijte 2 hrnky denně, ne však nalačno!

14. Jednoduchá prochází je nejlepším přítelem vašich nohou a je velmi prospěšná i pro hubnutí. Už 30 minut rychlé chůze denně stačí k zachování přiměřené hmotnosti a zlepšení nálady.

15. Sledujte své držení těla. Pokud budete mít záda narovnaná, váš metabolismus bude pracovat rychleji. Začněte ještě dnes ao 2 dny to už bude pro vás samozřejmostí. Uvidíte ten rozdíl!

16. Nekupujte sladké šťávy a džusy. Mají více cukru než vitamínů! Nevěřte ani nápisem na obalu, které uvádějí „100%“ nebo „bez cukru“ atd. A samozřejmě platí to io žvýkačkách!

17. Věnujte pozornost čerstvé zelenině. Ta by měla být neodmyslitelnou součástí vašich jídel, protože je ve většině případů nízkokalorická, je plná vitamínů a potřebných živin a zároveň zasytí.

Kam dál?

Co jíst k večeři, abyste zhubli 15 kilogramů za půl roku? Nejen saláty a polévky

Rada známého dietologa : Nezáleží na tom co jíte, ale co pijete! Chcete-li se zbavit tuku již za 8 dní, měli byste vědět o tomto

3 druhy OVOCE, které vyženou TUKY ze stehen a hýždí: Tito ničitelé CELULITIDY ukazují svou SÍLU!

Jaká by měla být vaše ideální hmotnost podle vašeho tvaru těla, stáří a výšky?

Hubnutí po 40-tce: 6 pravidel, která je třeba dodržovat a úspěch máte zaručen!

Další články