Milionový Sacher dort podle 100 let starého receptu: Takovou dobrotu nekoupíte ani v cukrárně ve Vídni, tajemství je v korpusu !

11086
Sdílejte

Troubu vypneme. Dort necháme ještě 10 min. v troubě. Upečený vychladlou dort rozřízneme na 2 (případně na 3 díly). Natřeme horkým meruňkovým džemem, spojíme a necháme do druhého dne odpočívat.
Vrch dortu potřeme čokoládovou polevou, kterou připravíme z 10 dag čokolády a 5 dag másla rozpustíme ve vodní lázni. Nesmí přejít varem!

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články