Milionový Sacher dort podle 100 let starého receptu: Takovou dobrotu nekoupíte ani v cukrárně ve Vídni, tajemství je v korpusu !

8923
Sdílejte

Troubu vypneme. Dort necháme ještě 10 min. v troubě. Upečený vychladlou dort rozřízneme na 2 (případně na 3 díly). Natřeme horkým meruňkovým džemem, spojíme a necháme do druhého dne odpočívat.
Vrch dortu potřeme čokoládovou polevou, kterou připravíme z 10 dag čokolády a 5 dag másla rozpustíme ve vodní lázni. Nesmí přejít varem!

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články