Milionový Sacher dort podle 100 let starého receptu: Takovou dobrotu nekoupíte ani v cukrárně ve Vídni, tajemství je v korpusu !

7654
Sdílejte

Troubu vypneme. Dort necháme ještě 10 min. v troubě. Upečený vychladlou dort rozřízneme na 2 (případně na 3 díly). Natřeme horkým meruňkovým džemem, spojíme a necháme do druhého dne odpočívat.
Vrch dortu potřeme čokoládovou polevou, kterou připravíme z 10 dag čokolády a 5 dag másla rozpustíme ve vodní lázni. Nesmí přejít varem!

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Francouzský krémeš z listového těsta! LEHKÁ PŘÍPRAVA a lahodná chuť!

Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Další články