Milionový Sacher dort podle 100 let starého receptu: Takovou dobrotu nekoupíte ani v cukrárně ve Vídni, tajemství je v korpusu !

8923
Sdílejte

5 dkg másla

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Cukr, máslo a žloutky utřeme do pěny, přidáme mírně rozpuštěnou čokoládu a zamícháme. Na závěr přidáme prosátou mouku, do které jsme zamíchali prášek do pečiva. Přimícháme nepříliš pevný sníh ze 6 bílků.

Dortovou formu (24 cm) nevymazává, vhodnější je pečící papír. Vkládá se pouze na dno nádoby. Do takto připravené dortové formy nalijeme směs a ve vyhřáté troubě pečeme 1 hod. při 180 stupních.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články