Milionový Sacher dort podle 100 let starého receptu: Takovou dobrotu nekoupíte ani v cukrárně ve Vídni, tajemství je v korpusu !

10849
Sdílejte

21 dg moučkového cukru,

21 dg čokolády na vaření,

16,5 dg hladké mouky

2 balíčky vanil. cukru,

1/2 balíčku prášku do pečiva,

Poleva:

10 dag čokolády na vaření (co nejkvalitnější)

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články