Milionový Sacher dort podle 100 let starého receptu: Takovou dobrotu nekoupíte ani v cukrárně ve Vídni, tajemství je v korpusu !

9844
Sdílejte

21 dg moučkového cukru,

21 dg čokolády na vaření,

16,5 dg hladké mouky

2 balíčky vanil. cukru,

1/2 balíčku prášku do pečiva,

Poleva:

10 dag čokolády na vaření (co nejkvalitnější)

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články