Milionový Sacher dort podle 100 let starého receptu: Takovou dobrotu nekoupíte ani v cukrárně ve Vídni, tajemství je v korpusu !

7654
Sdílejte

21 dg moučkového cukru,

21 dg čokolády na vaření,

16,5 dg hladké mouky

2 balíčky vanil. cukru,

1/2 balíčku prášku do pečiva,

Poleva:

10 dag čokolády na vaření (co nejkvalitnější)

Kam dál?

Francouzský krémeš z listového těsta! LEHKÁ PŘÍPRAVA a lahodná chuť!

Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Další články