Jak si můžete vypočítat nebezpečné dny pomocí numerologie

1663
Sdílejte

Jednička. Pokud toto číslo získáte, měli byste být opatrní jak v pondělí, tak i v první den v měsíci a zejména v roce, stejně jako v každý 11. den. Předpokládá se, že problémy mohou ovlivnit důležité záležitosti, které mohou být z neznámých důvodů frustrovány. Také v těchto dnech se vaši blízcí mohou na vás urazit bez zvláštního důvodu.

Článek pokračuje na další straně

Dvojka znamená, že každý druhý a 22. měsíc jsou pro vás nebezpečné dny. Také byste měli být opatrní v úterý a neděli. Numerologové hlásí, že nebezpečí může pocházet od cizinců, takže v těchto dnech je vhodné dávat si pozor na nové známé.

Trojka. Tři získané ve výpočtech naznačují, že byste měli být opatrní ve středu a každé třetí číslo. V takových dnech je vhodné nespoléhat se na „možná“, ale na pečlivější plánování. Věci mohou jít z kopce kvůli jednoduché nejistotě. Pátky 13 jsou pro tyto lidi zvláště nebezpečné.

Čtyřka.  symbolizuje stabilitu, takže byste měli být opatrní 4. a 24. každého měsíce, v přestupné dny 29. února a každý čtvrtek. V takových dnech si musíte dát pozor na nudu, nečinnost. Jinak může dojít k pruhu poruch.

Pětka.  symbolizuje rovnost všeho, tendenci k idealismu a perfekcionismu. V pátek a každý den v měsíci, který obsahuje číslo 5, je lepší nepřijímat velmi složité záležitosti, ale soustředit se na něco jednoduchého a srozumitelného. Jinak můžete použít talismany pro štěstí.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články