Jak si můžete vypočítat nebezpečné dny pomocí numerologie

1663
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

Šestka. V sobotu a každých 6, 16 a 26 je vhodné na poslední chvíli nekupovat, setkávat se s novými lidmi a měnit plány. V takových dnech převládá nestabilní energie, která může vyvolat nával problémů v různých oblastech života.

Sedmička. V neděli a každých sedmý měsíc pro vás přicházejí nebezpečné dny. Odborníci doporučují v takovém čase, aby byli co nejblíže příbuzným, přátelům a duše. Dělat důležitá rozhodnutí bude obtížné a milovaní vám pomohou se dostat do nepořádku.

Osmička. Toto je ve vesmíru velmi neobvyklé číslo materiálu. Pokud to máte ve výpočtech, pak každý 8., 18. a 28. den v měsíci je vhodné utrácet peníze navíc a snažit se vyhnout sobectví ve vztazích s lidmi, kteří jsou vám nejdražší.

Devítka. Každé pondělí a středu, stejně jako každý 9. den každého měsíce, musíte věnovat více pozornosti důležitým záležitostem. Je třeba se vyhnout lhostejnosti a nudě, apatii a odrazování. Totéž platí pro každý poslední den měsíce a roku.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články