Jak si můžete vypočítat nebezpečné dny pomocí numerologie

1640
Sdílejte

Numerologie je věda, která studuje čísla a jejich energetiku, jejich vliv na člověka. Pomocí speciálních výpočtů si můžete vypočítat nepříznivé dny pro sebe během několika minut.

Pokud se chcete dozvědět více o budoucnosti, která na vás čeká, podívejte se na numerologické horoskopy. Pomohou plánovat věci a pochopit, ve kterých oblastech života štěstí čeká a ve kterých je lepší se na ně nespoléhat.

Numerologický výpočet nepříznivých dnů

Nebezpečné dny pro vaši energii a štěstí se počítají podle data narození, ale bez roku. Odborníci říkají, že to, že jeden z dní je pro vás považován za nebezpečný, neznamená, že každý měsíc nebo každý týden určitě zažijete potíže. Je to jen to, že lze zesílit nepříznivé události, které jsou předurčeny osudem, hvězdami nebo se objevují skrze vaši chybu. V takových dnech musíte být opatrní a pozorní, abyste problémy nezhoršovali.

Takže potřebujete datum narození bez roku. Prvním krokem je sčítání všech čísel, dokud nezískáte číslo v rozsahu od 1 do 9. Například jste se narodili 18. července – nebo 18. července. 1 + 8 + 0 + 7 = 16. Opakujeme postup: 1 + 6 = 7. Požadované číslo pro náš příklad je 7.

Druhý krok: dekódování čísel

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články