Bleskově rychlý oběd a za pár kaček. Vezmeme zelí a ani nepotřebujeme maso a je jídlo jako lusk !

8263
Sdílejte

Pokračování na další straně

Přidejte mouku, sůl, pepř a opět vymíchejte do hladka. Zelí si pak rozebereme na listy, nakrájíme na menší kusy a obalujeme v těstíčku,které jsme si připravili.  Smažíme na mírném ohni z každé strany do zlatova (asi 1 minutu).

Hotovo. Chutné a vydatné zelné řízky jsou připraveny.Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články