Višňová sklenice s kakaovým korpusem a likérovým krémem

1403
Sdílejte

Příprava trvá jen 20 minut a vznikne fantastická pochoutka

INGREDIENCE
KAKAOVÝ KORPUS:
4 ks vejce
4 PL cukr krystal
2 PL olej
2 PL vlažná voda
5 PL hladká mouka
1 PL kakao
1 KL kypřicí prášek
1 špetka soli

VIŠŇOVÁ OMÁČKA:
300 g vypeckované višně al. višňový kompot
100 g cukr krystal

1 PL citrónová šťáva

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články