Višňová sklenice s kakaovým korpusem a likérovým krémem

1470
Sdílejte

LIKÉROVÝ KRÉM:
200 g Mascarpone
60 ml vaječný likér
3 PL moučkový cukr
500 ml smetana ke šlehání

Recept pokračuje na další straně

POSTUP
1. Korpus: vejce rozklepneme, oddělíme žloutky od bílků a bílky vyšleháme s polovinou cukru (2 PL) do tuhého sněhu.

2. Žloutky vyšleháme s cukrem, přilijeme olej a teplou vodu a do tekutých surovin prosijeme mouku, kakao, kypřicí prášek a sůl. Vymícháme a do těsta zapracujeme bílkový sníh.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články